Гордість учителя – в своїх учнях…

Найважливіші роки свого життя людина проводить у школі. Саме тут вона знаходить справжніх друзів, визначається у виборі своїх захоплень, вперше долає життєві труднощі та радіє своїм першим перемогам. Для багатьох із нас школа – це другий дім, у якому ми спілкуємося, шукаємо порад, дорослішаємо.

Школа – це щось більше, ніж просто освіта. Недарма кажуть, що шкільні роки – одні з найкращих моментів життя. Особливо приємно, коли учні, що вже закінчили школу, не тільки заходять привітатися, але й приводять на навчання вже своїх дітей або приходять на педагогічну практику. Це щось дійсно дуже ОСОБЛИВЕ.

З 01.02.2023 по 13.03.2023 Турчанінов Ратмир Дмитрович проходив педагогічну практику в Чернівецькому ліцеї №15 «Освітні ресурси та технологічний тренінг» як учитель англійської мови. Він старанно готувався до кожного уроку, вдало добирав додатковий та наочний матеріал, враховуючи вікові та індивідуальні особливості учнів. Заняття, проведені Ратміром, були змістовними, цікавими й результативними. Діти із задоволенням брали участь в освітньому процесі, виконували завдання, які пропонував їм зробити вчитель.

Учні очікують на нові зустрічі й бажають Ратмиру продуктивного навчання, яскравих буднів, вірних друзів і МИРУ всім нам.