Участь у Всеукраїнській олімпіаді з лінгвістики

Без відбірково-тренувальних зборів, без підготовчих курсів і без офіційного МОНівського пафосу – все ж таки команда Чернівецької області взяла участь у Всеукраїнській олімпіаді з лінгвістики – за результатами якої відбирається команда на IOL – офіційну (!) XXI міжнародну олімпіаду з лінгвістики, яку цьогоріч приймає Бразилія.
У цьогорічній Всеукраїнській олімпіаді з лінгвістики взяли участь 7 наших чудових неперевершених учнів – Олександра Гольдіна, Олександр Голецек і Святослав Бабій – учні 11 класу Чернівецького ліцею №15 «ОРТ»;
Анастасія Кметь – учениця 10 класу Чернівецького ліцею №1, Марія Скутар та Іліан Левченко – учні 7 класу Чернівецького ліцею №1;
Катерина Дідик – учениця 8 класу Чернівецького ліцею №5 «Оріяна»
Чекаємо результатів олімпіади, які будуть опубліковані на сайті ling.org.ua протягом двох тижнів. А поки триває перевірка – висловлюю щиру вдячність всім, хто доклав зусиль для того, щоб діти гідно представили нашу область на цій олімпіаді – в першу чергу це батьки 😊 а також тренери наших дітей з Києва – Соломія Тимошенко, Михайло Олизько, Ірина Гамеза.
Тепер без офіціозу 😊 Мені все рідше і рідше випадає унікальна можливість бачити щирих дітей, які завзято вирішують задачі. В потязі. Увечері. Вночі. В метро. В Пузатій Хаті. Обговорюють їх протягом наступних днів. Нехай ці діти будуть щасливі. Нехай про них піклується хоч якась держава.
І останній абзац, теж без офіціозу. Не треба звинувачувати мене в суб’єктивності. Не варто розповсюджувати думку, що я «обираю дітей на всеукраїнські етапи за власним бажанням». Останніми роками все, що робить наша «Математична Майстерня», чи від мого імені, чи від імені моїх колег – все базується на чесному, прозорому і відкритому відборі. Крапка.