Кабінет англійської мови

ПІБ зав. кабінетом Гузак Юлія Юріївна

Предметний профіль: кабінет англійської мови

Методи та напрями діяльності вчителя

    Педагогічне кредо Гузак Ю.Ю. можна висловити словами Ю.Ключевського: «Щоб бути гарним викладачем необхідно любити те, що викладаєш та тих, кому викладаєш». Вчитель переконаний, що гра на уроках англійської мови – це потужний стимул до оволодіння мовою. Розвиваюче значення гри закладено самою природою, так як гра – це завжди емоції, а там де емоції, там активність, там уява, там працює творче мислення. Крім того, в процесі гри діти долають мовний бар’єр, формують навички монологічного та діалогічного мовлення тощо.

    Гузак Ю.Ю. пройшла стажування в Лондоні, де отримала сертифікат курсів по створенню мультимедійний засобів навчання для уроків англійської мови за допомогою Flash-анімації. Щоб досягти практичної мети, на кожному уроці Юлія Юріївна поєднує усі види мовленнєвої діяльності: аудіювання,читання, говоріння, письмо.

Додаткова інформація

   Особливу увагу в роботі вчитель приділяє використанню Інтернет-ресурсів. В плануванні видів роботи з учнями на уроках допомагають матеріали сайту www.britishcouncil.org, інших сайтів, де розміщений матеріал щодо активізації лексики. При цьому учні можуть самостійно створювати розповіді, використовуючи знайомі слова, прослуховувати написане, відповідати на запитання. Використовуючи можливості інформаційно-комунікаційних технологій, Юлія Юріївна разом з дітьми, створює ребуси і кросворди для повторення лексики, а також комікси в якості опори, як для переказу тексту підручника, так і для відпрацювання розмовної теми чи граматичної конструкції. Цей вид роботи викликає інтерес у школярів і надає вчителеві змогу перевірити, наскільки усвідомленні їх усні висловлювання. А комп’ютерне тестування, розроблене в PowerPoint, дозволяє учням відразу ж перевірити свої знання, використовуючи ключ або правильний варіант, представлений на слайді.

    У 2012-2014 н. р. її учні отримали сертифікати Всеукраїнського конкурсу знавців англійської мови «Puzzle», стали переможцями олімпіади з англійської мови «Chance», міського конкурсу проектних робіт з іноземної мови.

   

Залишити відповідь