Кабінет початкової школи 2

ПІБ зав. кабінетом Боднарюк Юлія Миколаївна

Предметний профіль: кабінет початкової школи

Методи та напрями діяльності вчителя

   Боднарюк Юлія Миколаївна переконана, що у дітей ХХІ століття сучасні педагоги зобов’язані виховати звичку до змін, навчити їх швидко реагувати на зміну умов, добувати потрібну інформацію, різнобічно аналізувати її. Тому вчитель основними напрями своєї діяльності в початковій школі вважає:
1. Формування сучасно-освіченої, моральної, активної людини, з розвиненим почуттям відповідальності за долю країни.
2. Послідовне створення в школі здоров’язберігаючого освітнього простору з обов’язковим використанням здоров’язберігаючих технологій.
3. Розвиток творчих здібностей учнів через класно-урочну систему і систему додаткової освіти.
4. Широке впровадження нових форм і методів навчання, в тому числі сучасних інформаційних технологій, для забезпечення можливості індивідуального розвитку кожної дитини.
5. Розвиток системи виховної роботи на принципах добровільності,свободи вибору і творчості.

    Юлія Миколаївна будує свої уроки з використанням елементів особистісно-орієнтованого навчання, інформаційно-комунікаційні, проектно-дослідницьки, інтерактивні, ігрові технології, технології роботи з портфоліо.

    Юлія Миколаївна має високий рівень науково-теоретичної і методичної підготовки. Успішно реалізує вимоги до сучасного уроку. Обов’язковими елементами кожного уроку вважає різного виду усні обчислення, математичні диктанти, дидактичні ігри, словникову роботу, самостійні роботи навчаючого та контролюючого характеру. Володіє ефективною методикою проведення творчих робіт. Уміє спонукати учнів до активного розмірковування. Результативно працює з дітьми різного рівня підготовленості, тому досягає якості в навчанні: 78% її учнів мають високий і достатній рівень навчальних досягнень. Особливу увагу звертає на розвиток пізнавальної активності молодших школярів, виховання любові та бережливого ставлення до природи рідного краю. Використовує ігрові, проблемні, частково-пошукові методи навчання. Юлія Миколаївна працює над поповненням матеріально-технічної бази кабінету, розробляє диференційовані завдання з математики та української мови. Учитель ділиться своїм досвідом з колегами на міській науково-практичній конференції «Талант і елітарність».

Додаткова інформація

    У 2013 році її учні отримали срібні сертифікати у міжнародному природничому інтерактивному конкурсі «Колосок» та міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру».

    В 2013 році Юлія Миколаївна стала лауреатом міського конкурсу на кращу методичну розробку присвячену 95-річчю від дні народження В.О. Сухомлинського.

    У 2012-2014 році учні Боднарюк Ю.М. стали переможцями міського та обласного конкурсу учнівської творчості. У 2014 році – вибороли І місце Всеукраїнському у конкурсі «Космічні фантазії».

   

Залишити відповідь